Onderdelen | Techno West Services B.V.

Nieuwe onderdelen

Om uw machine tijdens het gebruik altijd te laten functioneren is het nodig altijd over de juiste onderdelen te beschikken. Techno West Services begrijpt dit als geen ander, daarom hebben wij altijd genoeg onderdelen op voorraad. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen van de merken waaraan wij werken. Onze medewerkers in het magazijn staan voor u klaar voor een snelle orderverwerking. Naast de standaard onderdelen beschikken wij ook over een ruim assortiment accessoires, denk hierbij aan allerlei soorten werklampen, radio/CD- spelers, roetfilters, airco-units e.d. Ondanks onze ruime voorraad kan het zijn dat wij het onderdeel wat u nodig heeft niet of niet volledig in huis hebben. Bestel daarom voor 15.30 uur, en wij zorgen ervoor dat u de volgende dag het onderdeel binnen heeft of af kunt komen halen.

Kom ook langs voor:

  • Hydraulische slangen op maat, met alle benodigde koppelingen e.d.
  • Revisie van uw startmotor, dynamo of brandstofpomp. Dit kan een groot verschil in prijs maken t.o.v. een nieuw onderdeel!
  • Complete motoren van alle typen heftruck, te noemen o.a. Volvo, Scania, Cummins, Perkins, Deutz en VW.

 

Gebruikte onderdelen

Nieuwe onderdelen zijn over het algemeen duur, zeker originele onderdelen. Om u hierin tegemoet te komen, zijn wij al jaren bezig met het opbouwen van een magazijn met gebruikte onderdelen. Deze onderdelen worden gedemonteerd van machines met (brand)schade. Door de loop der jaren beschikken wij over een grote voorraad gebruikte onderdelen. Neemt u voor extra informatie contact op met de chef werkplaats. Die kan u direct vertellen wat de mogelijkheden omtrent het betreffende onderdeel zijn. Eveneens beschikt Techno West Services over een eigen revisie afdeling. Wellicht is uw oude onderdeel te repareren, en dus nog geld waard!